FOR YOU 

Svaka glazbena radionica koju UNISON WORLD provodi je jedinstvena i različita od drugih jer je i svaka osoba kojoj pristupamo jedinstvena.

Provodimo različite glazbene programe za djecu i odrasle svih dobnih skupina kroz individualne ili grupne glazbene radionice različitih formata. Prihvaćamo upite osoba svih dobnih skupina koji su suočeni sa različitim životnim poteškoćama.

 

Prijavite se

 

Tko se može prijaviti?

 

Prijavu za glazbenu uslugu Unison World može napraviti član obitelji, skrbnik ili njegovatelj osobe, kao i svaka osoba za sebe. Doktori opće prakse, učitelji, terapeuti i ostale stručne osobe često preporučuju glazbu kao učinkovit način da se pomogne osobama koje su u potrebi.

 

Pošaljite upit

 

Ukoliko mislite da bi naša glazbena usluga bila od pomoći vama ili vašim bližnjima, molimo javite nam se putem maila.

 

Koji su sljedeći koraci?

 

Kontaktirati ćemo vas kako bi dogovorili susret za konzultacije čim se oslobodi prvi termin.

Za individualnu glazbenu rehabilitaciju ili rad sa manjim grupama dogovaramo tjedne programe. Obično se nakon sata konzultacije dogovara glazbeni program kao i njegovo trajanje koje se preporučuje na minimum od 8 tjedana.

 

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

 

Koliko košta?

 

UNISON World se financira od strane dobročinitelja, sponzora i fondova kako bi se glazba koja mijenja život donijela ranjivim skupinama društva. Cilj nam je omogućiti glazbenu rehabilitaciju našim klijentima, kako bi prednosti glazbe mogli iskusiti svi oni koji su u potrebi. Zato smo posebno zahvalni našim dobročiniteljima na svim donacijama kojima omogućuju da glazba postane dostupna najpotrebnijima. Svatko tko želi podržati naš rad može donirati sredstva kao i organizirati različita događanja kako bi nam pomogli u prikupljanju novaca. Broj centara i udruga kojima se usluga može ponuditi bez naplaćivanja usluge ovisi o prikupljenim sredstvima. Centri, udruge ili pojedinci koji žele uslugu mogu se i sami aplicirati na određene fondove ili donacije te financirati uslugu iz svojih vlastitih sredstava. Naše usluge naplaćujemo isključivo centrima, udrugama i pojedincima koji imaju mogućnost financiranja iz vlastitih sredstava ili fondova različitih organizacija ili natječaja. Molimo kontaktirajte nas za više informacija.   

 

Grupni rad s roditeljima?

 

Vodimo socijalne glazbene terapijske grupe za osobe s posebnim potrebama, majke i djecu, starije osobe i odrasle osobe koje traže pomoć bilo da se radi o intelektualnim, fizičkim ili medicinskim potrebama.

Glazbeni program uključuje improvizirano glazbeno stvaralaštvo, pjevanje ili sviranje instrumenata bez prethodno potrebnog glazbenog iskustva.

 

Satovi učenja glazbe?

 

Osmislili smo i specijalizirali uslugu za poduke iz glazbe za osobe s posebnim potrebama ili ranjive skupine društva kako bi im omogućili razvoj njihovih glazbenih vještina. Prihvaćamo djecu i odrasle različitih mogućnosti i vještina, od početnika pa sve do onih koji već znaju svirati neki instrument.

Sve što je potrebno za sudjelovati na satovima poduke glazbe je mogućnost učenja.

 

Satovi učenja glazbe koji su trenutno u ponudi:

  • Klavir

  • Gitara

  • Pjevanje

  • Skladanje