IN YOUR

ORGANISATION

U naš tim uz već iskusne glazbene terapeute uključujemo i glazbenike koji prolaze obuku kao asistenti u glazbenoj terapiji i glazbeni animatori uz mentorstvo prof. dr. Nigela Osborne-a. Kroz stručnu pripremu naših glazbenika u mogućnosti smo prilagoditi potrebne glazbene usluge vašim korisnicima.

 

Surađujemo sa bolnicama, domovima za starije i nemoćne, domovima za napuštenu djecu, školama, udrugama i centrima za osobe s intelektualnim teškoćama, za osobe s cerebralnom paralizom, slijepe i slabovidne osobe, gluhonijeme osobe, duševne bolesnike, izbjeglice.

 

Kako ostvariti suradnju?

 

Glazbeni stručnjak UNISON WORLD organizacije će se uključiti u vaš tim na određeni, unaprijed dogovoreni period svaki tjedan (obično minimalno jedan put tjedno) sa dogovorenim financijskim planom. Naš glazbeni terapeut vrši usluge u vašoj organizaciji pod nadzorom

UNISON WORLD regionalnog manager-a.

Prije pokretanja programa organiziramo posjetu vašem centru/domu/udruzi kako bi dogovorili na koji način naša glazbena usluga može ispuniti potrebe vaših korisnika i općenito vaše organizacije. To će nam omogućiti da kreiramo poseban program glazbene usluge prilagođen vašim potrebama.

 

UNISON WORLD u svom glazbenom pristupu nudi raznovrstan glazbeni program koji se provodi individualno, u manjim ili u većim grupama koje po potrebi mogu uključivati i osoblje, njegovatelje ili članove obitelje.

Našom glazbenom uslugom želimo potaknuti glazbeni život vaše organizacije, omogućiti glazbena događanja koje će vašim korisnicima pružiti bolju kvalitetu života. Također prema dogovoru nudimo mogućnost aktivnog uključivanja, edukacije i treninga vašeg osoblja koje želi proširiti svoje znanje i stručnost u programu glazbene rehabilitacije.

Većina naših usluga se vrši barem jednom tjedno i obično u trajanju od 12 mjeseci.

 

Javite nam se